افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها با وجود تلاش دولت برای کنترل نرخ بلیت هواپیما تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

هزینه شماره‌گذاری خودرو در سال ۱۴۰۱ | مالیات خودرو بر عهده فروشنده است یا خریدار؟

  • کد خبر: ۱۰۴۹۸۰
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
هزینه شماره‌گذاری خودرو در سال ۱۴۰۱ | مالیات خودرو بر عهده فروشنده است یا خریدار؟
تعویض پلاک در منزل، الصاق پلاک سوم به خودروها و توسعه مراکز شماره‌گذاری کاملا اینترنتی از جمله برنامه‌های پلیس راهور در سال جاری است که رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور انتظامی کشور درباره آنها سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، برای آگاهی از آخرین روند تعویض پلاک و شماره گذاری با توجه به موضوع پرداخت مالیات، عایدی پلیس راهور از کنترل مالیات و تعویض پلاک، آخرین آمار شماره گذاری خودرو و موتور در کشور، ساعت کاری مراکز تعویض پلاک و همچنین نرخ مالیات و شماره گذاری وسایل نقلیه، با «سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور انتظامی کشور» به گفت‌وگو بنشینیم.

برای پرداخت مالیات اجباری وجود دارد؟

بله؛ قانون پلیس راهور انتظامی کشور را مکلف کرده است که پرداخت مالیات وسایل نقلیه را کنترل کرده و اگر وسیله نقلیه‌ای مالیات خود را پرداخت کرده باشد بتواند خدمات نقل و انتقال را دریافت کند؛ یعنی باید گفت اگر متقاضی مالیات وسیله نقلیه خود را نپرداخته باشد سامانه نوبت دهی پلیس راهور برای نقل و انتقال برای وی قفل شده و نمی‌تواند نوبت اخذ کرده و در ادامه برای شماره‌گذاری وسیله نقلیه خود اقدام کند.

چگونه می توان مالیات وسایل نقلیه را پرداخت کرد؟

 برای پرداخت مالیات می توان از  طریق درگاه و پایگاه سازمان مالیاتی کشور اقدام کرد.

بدین صورت که افراد وارد سامانه وزارت اقتصاد و دارایی شده و در قسمت پرداخت مالیات به صورت برخط مالیات خودرو را واریز کرده و در ادامه به سامانه نوبت دهی مراجعه کرده و نوبت اخذ می کنند.

همچنین اگر افراد مالیات خودرو را پرداخت نکرده باشند  و می خواهد نوبت بگیرد بعد از مراجعه به سامانه نوبت دهی به صورت سیستمی به سامانه پرداخت مالیات هدایت شده و بعد از پرداخت مالیات دوباره به سامانه نوبت دهی بازگشته و می‌توانند نوبت رزرو کنند تا در مراحل بعدی نسبت به تعویض پلاک اقدام کنند.

ذکر این نکته ضروری است که در سامانه نوبت دهی هیچ گونه پرداخت مالیات وجود نداشته و صرفا افراد به سامانه وزارت دارایی هدایت می شوند.

هر خودرو چه مبلغی به عنوان مالیات باید بپردازد؟

در حال حاضر میزان ریالی که افراد باید به عنوان مالیات خودرو بپردازند برای خودروهای تولید داخل به میزان یک درصد قیمت کارخانه و برای خودرو های خارجی به اندازه ۲ درصد ارزش گمرکی در نظر گرفته شده است که باید به حساب سازمان مالیاتی کشور واریز شده و همانطور که قبلاً هم گفتم پلیس هیچ دخل و تصرفی در تعیین مبلغ، سهم و عایدی در این خصوص نداشته و مبالغ تعیین شده برای مالیات نیز به صورت سیستمی مشخص شده و افراد باید قبل از نقل و انتقال بپردازند.

پرداخت مالیات به عهده فروشنده است یا خریدار؟

در این زمینه در قانون کلمه فروشنده یا خریدار مشخص نشده و کلمه مالک خودرو درج شده یعنی کسی که پلاک خودرو متعلق به وی است باید برای تعویض پلاک مالیات خودرو را پرداخت کند تا در ادامه دریافت خدمات نقل و انتقال پلاک جدید به نام فرد دیگری صادر شود.

در حال حاضر ساعت کار مراکز تعویض پلاک چگونه است؛ آیا در ماه رمضان ساعت کار  افزایش یا کاهش داشته است؟ و یک سوال دیگر؛ آیا  در زمان افزایش ساعت کاری به کارمندان مجموعه مزایا و اضافه کار پرداخت می شود؟

خیر. ساعت کاری مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری خودرو مثل شرایط عادی سایر ایام سال است؛ بدین صورت که در روزهای شنبه تا چهارشنبه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت ۷ تا ۱۴ و روزهای پنجشنبه نیز از ساعت ۷ تا ۱۲ به متقاضیان خدمت ارائه می شود.

در مورد پرداخت مزایا به کارکنان باید گفت در اسفندماه طبق روال هر ساله با افزایش تعداد مراجعان، ساعت کاری مراکز نیز افزایش می یابد که به تبع آن مزایا و اضافه کار نیز به کارکنان تعلق گرفته است.

جناب سرهنگ از برنامه‌های مرکز تعویض پلاک در سال ۱۴۰۱ بگویید،شنیده ها حاکی از تعویض پلاک درب منزل و دریافت پلاک سوم است.

همانطور که خودتان می دانید در برنامه‌های سال جاری مرکز تعویض پلاک و شماره گذاری پلیس راهور انتظامی کشور این مورد است که تعویض پلاک درب منزل انجام شود؛ بدین صورت که بخشی از کار به صورت اینترنتی انجام شده و بازدید خودرو و تعیین اصالت خودرو، فک و نصب پلاک و ارائه سند خودرو با حضور کارشناس پلیس دم درب منزل انجام می شود؛ یعنی بعد از ثبت مشخصات خودرو و فروشنده و خریدار در سامانه، برای بازدید خودرو و حضور کارشناس زمان تعیین شده و کارشناس در زمان مشخص شده در آدرسی که فروشنده و خریدار اعلام کرده، حاضر شده و بعد از بازدید ماشین و تایید اصالت خودرو پلاک قبلی فک و پلاک جدید نصب و با توجه به اتصال مامور به سامانه مرکزی پلیس راهور، سند خودرو صادر و همان لحظه پرینت گرفته و تحویل مالک جدید می شود.

هزینه نقل و انتقال خودرو در سال جدید چه تغییری کرده است؛ آیا افزایش نرخ داشته ایم؟

در سال گذشته دو نرخ برای شماره‌گذاری خودروها وجود داشت؛ خودروها با ارزش بالای ۳۰۰ میلیون تومان، ۴۱۲ هزار تومان برای شماره گذاری پرداخت می‌کردند و خودروهای با ارزش پایین تر از ۳۰۰ میلیون تومان باید حدود ۲۶۲ هزار تومان پرداخت می‌کردند اما در سال جدید نرخ واحد برای شماره گذاری خودرو ها تعیین شده است و آن هم ۳۷۳ هزار تومان است.

این نرخ شامل خودروهای وارداتی نیز می شود؟

بله. این مبلغ هم برای ماشینهای داخلی و هم وارداتی بوده که مصوبه مجلس است و دولت به راهور انتظامی ابلاغ کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->